caT-ciT

23 octombrie 2011

Tic..

Aerul mut pulsează cronici de ciocolată în camera aceasta ingenuă şi transpirată..Pick-up-ul din colţ gravează sirene pe o buclă dublu-catenară, indoloră şi plină de molii..pe faţa de masă stau năzuinţe manierate ce-l transced pe Freud în sticla nouă de Cola..

Tac..

Apa surdă ştampilează canoane de mentă în abisul acela insalubru şi hipnotizant.. Bibeloul din celălalt colţ naşte amfore pe o lumânare simplu-direcţională, insipidă şi goală de romanţe..pe faţa de pernă suspină hotare subnutrite ce parvin Cola în noua sticlă de Freud..

E un Tic ca EU să Tac..

Reclame

2 răspunsuri to “caT-ciT”

  1. andreieu said

    pe fata de perna suspina hotarele dintre copilarie si maturitate…

  2. D. said

    Săgeți de argint în spatele ochilor larg închiși. Trecerea lor e șoaptă de miere, zaharisită în licăriri de auroră. Le simt în apex, blîndă moarte a fundamentelor din trecuturi. Dar nu se înfig cu crîncenă dezamăgire ci devin, în trecerea lor, purtătoarele desființării totale, luînd fîșii zdrențuite din ceea ce nu mai vreau să pot fi. Doar șoaptele rămîn, dulce cataplasmă din trei sunete de lumină.

    Deschid pleoapele strîns. Sînt, pe tabla de șah a nebunului de alb ce și-a capturat regina neagră pentru veșnicie. Sînt, pion de cărbune şi văd doar Regina de fildeș pe dala Ei de marmură. În faţa mea, ultima lespede de obsidian îmi oferă metamorfoza în nebunul de negru. Sau mă voi prăbuşi luciferic în grămada ce zace, trofeu al puterii Ei de Femeie? Tic… Tac… Cola din noua sticlă de Freud contemplă amurgul… Tac… Tic… Cine e la mutare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: