Despre bărbatul imperfect

12 mai 2012

Stimabila gravitaţie face ca acest OM să trădeze orice lege a fizicii, să şteargă urmele de cretă ce nu ii mai permiteau să calce pe zebră, să gestioneze bilanţul hormonal, studiindu-se acel profit arogant divizibil cu “n-1”.. Are o logică larg închisă spre ceea ce Femeia îi deschide, are simţ de răspundere asupra propriului pahar cu/de vin, are spirit de observaţie atunci când nu prinde meciul la televizor şi are un conflict personal cu maşina de spălat.. Este frumos pentru că aşa i-a spus mama lui, este deştept pentru că ştie pe de rost cum îl cheamă, este irezistibil pentru că trag muştele la el, este plin de masă musculară ca să compenseze ce nu (prea) are în dotare, este înalt ca să poată aşeza revistele Playboy pe dulap..îţi deschide portiera din dreapta ca nu cumva să îi conduci tu maşina, îţi spune că te iubeşte ca să nu apuci să îl întrebi unde a fost toată noaptea, se oferă să facă el şi numai el cumpărăturile pentru a analiza pariurile sportive, ştie când e ziua ta ca să fie capabil să ţi-o strice..şi ştie dacă aceste rânduri îi sunt sau nu adresate..

Reclame

3 răspunsuri to “Despre bărbatul imperfect”

 1. john said

  Dar despre barbatul perfect cand lasi un review?
  Sa auzim care este imaginea ta legat de barbatul ideal?
  Pacat ca nu prea exista.
  Nu exista barbati ideali dupa mine, doar exista barbati „neslefuiti” care au nevoie de maestru sa devina ideali 😉

  • Daca este perfect, pentru ce as lasa un review?..I-as diminua din calitati si i-as taia din piedestal..
   Nu cred in barbatul ideal, nu cred in femeia ideala..sau nu ma ghidez dupa modul general in care este conturata definitia perfectiunii..Nu exista un barbat ideal pentru toate, dar poate exista barbatul ideal pentru una singura..depinde cum sunt organizate perceptiile si cum sunt conduse aspiratiile fiecaruia..
   Pe mine, un barbat ideal m-ar plictisi, m-ar agasa, m-ar aduce la capatul rabdarii..nu ar avea cu ce sa ma surprinda, nu ar avea mister si, prin urmare, nu ar avea temperamentul necesar sa tina in frau temperamentul meu..
   Nu exista numai barbati „neslefuiti”,ci exista oameni „neslefuiti”…Maestrul cuprinde experientele trecute, maturitatea, scopurile propuse, esecurile si victoriile, placutul si uratul, iar toate astea acumulate formeaza de fapt Viata..Viata ne-a ghidat cum sa ajungem acolo unde suntem acum si tot ea ne-a dat dreptul de a decide..
   Cu toate astea, e ofertant sa ne dorim idealul..ne determina sa tintim mai sus..comparandu-ne cu el, poate intelegem ca unoeri, o vaza ciobita poate fi mult mai frumoasa decat una uniforma..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: